Бургас се оказа рекордьор по брой сигнали за купен вот. От

...
Бургас се оказа рекордьор по брой сигнали за купен вот. От
Коментари Харесай

В кой град има най-много сигнали за купен вот

Бургас се оказа рекордьор по брой сигнали за платен избор. От началото на предизборната акция досега в Областна дирекция на МВР- Бургас са постъпили общо 198 сигнала, които касаят нарушавания на изборното законодателство и закононарушения срещу политическите права на жителите.

" Бройката сама по себе си е доста увеличена по отношение на от предходни избори. Това, което може да очетем е, че това нарастване се дължи значително на по-добрата и по-голямата интензивност от страна на полицейските чиновници. Има и значителен брой сигнали, които са подадени от граждане, което показва доста висока гражданска интензивност за битката с това събитие ". Това съобщи пред Нова шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов. 

По думите му все още има формирани 31 досъдебни производства. " Разследванията се организират под управлението на Районната прокуратура. Преобладават случаите, в които се предлага имотна полза, като според от общината - сумата е сред 50 и 300 лв.. Тези пари се оферират на лица да гласоподават за избран претендент или избрана партия ", уточни старши комисар Павлов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР